Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Fashionnes heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. Hierbij is het wel van belang om te vermelden dat je een aankoopbewijs nodig hebt om je geld terug te krijgen of garantie te krijgen.

Retourneren is vrij eenvoudig:
Pakketje retour sturen naar ons magazijn
Stuur de artikelen inclusief de pakbon retour.
Neem contact met ons op voor het retour adres.

Een retourzending en verwerking hiervan duurt maximaal 14 dagen. Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct door ons terug gestort op je (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van overmaken maximaal 5 werkdagen. Als je betaald hebt met een creditcard kan het zijn dat het wat langer duurt.

Belangrijke voorwaarden
- Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening! Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
- Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
- Niet-identificeerbare retourzendingen worden zo mogelijk teruggestuurd naar de afzender.
- Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houdt er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je een andere maat of kleur? Dan kan je een nieuwe order plaatsen. 
Heb je gebruikgemaakt van een kortingscode en deze code werkt niet meer? Dan kan je hier helaas geen gebruik meer van maken.

Gelukkig hebben we vaker kortingsacties dus wees er dan snel bij!