Betalen

In het kader van de bestelprocedure aanvaarden we de betaling per iDeal, creditcard (Visa / Mastercard), per PayPal, en per vooruitbetaling.

Betaling per iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je Direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Consumenten die internetbankieren, kunnen Direct gebruik maken van iDEAL.

Betaling per creditcard
We aanvaarden VISA- en Mastercard-creditcards. Wens je per creditcard te betalen, geef dan bij de bestelling je naam, het creditcardnummer, het 3-cijferige controlegetal en de geldigheidsdatum aan. Je vindt het 3-cijferige controlegetal in het handtekeningenveld op de achterkant van de creditcard. Aangezien we geen creditcardgegevens opslaan, dienen deze bij elke bestelling opnieuw te worden opgegeven. Bij een betaling per creditcard wordt de bankrekening belast bij verzending van de goederen.

Betaling per PayPal
Wens je per PayPal te betalen, kies dan bij de bestelprocedure de betreffende betaalmogelijkheid. Je wordt automatisch doorgestuurd naar PayPal. Meld je bij PayPal met je e-mailadres en je wachtwoord aan en volg de instructies. Zodra het volledige factuurbedrag op onze rekening is binnengekomen, worden de goederen verzonden.


Indien je vooruit wilt betalen, maakt dan het factuurbedrag over op de onderstaande bankrekening.
Geef bij betaling in het veld betalingskenmerk je naam en het bestelnummer aan. De bestelling wordt verzonden zodra het volledige factuurbedrag bij ons is binnengekomen.